miércoles, 29 de junio de 2011

Advocats combatius i obrers rebels. El Col.lectiu Ronda i els conflictes laborals durant el franquisme i la transició

Advocats combatius i obrers rebels. El Col.lectiu Ronda i els conflictes laborals durant el franquisme i la transició es el título de una obra de Jason Garner, Raimon Gassiot, Jordi Pujol y Laura Zenobi.




De la reseña:



"Durant el franquisme, els advocats laboralistes van posar tota la seva capacitat professional al serveis dels treballadors en el marc d’un règim que pretenia assegurar autoritàriament la seva subordinació i que, per tant, els negava els drets més fonamentals, tant individuals com col•lectius. La seva actuació contribuí a la lluita dels treballadors per defensar els seus interessos i els seus drets davant d’una patronal i un règim clarament hostils.

El llibre que teniu a les mans recull els resultats d’un treball de recerca que ha analitzat la pràctica dels advocats i advocades del Col•lectiu Ronda en conflictes obrers durant el final del franquisme i la Transició."



Visto en:



http://www.foroporlamemoria.info/2010/06/“advocats-combatius-i-obrers-rebels-el-col-lectiu-ronda-i-els-conflictes-laborals-durant-el-franquisme-i-la-transicio”/

No hay comentarios:

Publicar un comentario